Del |

Udstilling og summit om intelligente tekstiler i Herning

Udstillingen Pretty Smart Textiles åbner mandag den 2. maj 2011 kl. 11.00 hos Videncenter for Intelligente Tekstiler ved TEKO, VIA University College, Herning.

Udstillingen ’Pretty Smart Textiles’ er et af flere elementer i en stor international event med fokus på intelligente tekstiler, som Videncenter for Intelligente Tekstiler ved TEKO, VIA University College, har arrangeret i Herning under navnet ’Future Textiles’.

Ud over udstillingen omfatter ’Future Textiles’ bl.a. også et summit, hvor 45 eksperter inden for intelligente tekstiler samles fra hele verden i Herning for at udveksle erfaringer og holdninger og komme med bud på fremtidens ’begavede tøj’. Ligeledes er workshops, et seminar og afsløringen af vinderne i en stor international designkonkurrence elementer i ’Future Textiles’, som løber af stabelen her i maj.

Hanne Troels Jensen, der er direktør for Videncenter for Intelligente Tekstiler ved TEKO, VIA University College, forventer en stor fremtidig udvikling inden for intelligente tekstiler – bl.a. tøj, der ikke krøller, og som ikke tager imod pletter.

 

 >>Se kalender for mere info.