Del |

Digitaliser Danmark 2012

Event Datoer: Tuesday, 20 March, 2012 - Wednesday, 21 March, 2012

Digitaliseringskonferencen er det største mødested for it-professionelle og andre, som arbejder for et digitalt Danmark. Her kan du opleve dagsordensættende talere, høre de seneste projekterfaringer, møde ny teknologi og netværke med 1100 kolleger fra både den private og den offentlige sektor.

 

Digitaliseringskonferencen er lige så meget networking som det er vidensdeling. Det giver deltagerne udtryk for i evalueringen, og det er også grunden til det fysiske møde. Derfor holder vi marked i forlængelse af frokosten, hvor et væld af små samtidige aktiviteter skal befordre samtaler mellem deltagerne og med talere og medarrangører.

Mød en taler
Vi beder en række af talerne om at stille sig til rådighed for flere spørgsmål og mere diskussion end sessionerne giver plads til. Mød dem i Kammermusiksalen.

Speednetworking
En professionel networker faciliterer en række ultrahurtige møder som giver anledning til afgørende nye kontakter. Mød op på mellemgangen.

Tænkehattene
Med inspiration fra de seks tænkehatte faciliterer Marianne Ehlers fra Dynamic Circles en powerworkshop med styrede diskussioner af faglige temaer. Spring på i det bagerste gangområde.

KONFERENCENS HJEMMESIDE - TILMELDING